Liefde

Ik heb mijn eerste reis mogen ervaren bij Lonneke. En het was voor mij een van de mooiste ervaringen van mijn leven. Lonneke heeft mij tijdens mijn reis erg fijn begeleid. Het voelde meteen vertrouwd waardoor ik me volledig kon overgeven en op reis kon gaan. Mijn intentie was een stukje rouwproces in gaan. Zo heb ik tijdens mijn reis contact kunnen maken met mijn vader, heb zijn energie mogen ervaren en we hebben samen een reis gemaakt door mijn rouwproces en het een plek gegeven. De liefde die ik tijdens deze reis heb mogen voelen en ervaren is bijzonder en daar ben ik tot de dag van vandaag erg dankbaar voor en zal ik altijd met me mee dragen. De muzikale begeleiding was ook perfect. Ik kijk uit naar mijn volgende reis.

G.

Dankbaarheid

Alle kleuren. Regenbogen. Veel roze. Heel veel roze. Het was alsof ik de kleuren was en bijna de zoetheid ervan kon proeven. Mijn hoofd kon er niet bij. Ik hoorde mezelf steeds zeggen 'Ja maar..'. Verwarring. Een positieve krachtige verwarring. Ik was in een soort tunnel, maar het was niet echt een tunnel. Het was er enorm uitgestrekt en het werd er ook steeds ruimer. Er was geen einde. Het was er altijd al. Het gevoel dat alles precies is, zoals het hoort. Mijn denken was er niet meer, terwijl ik er wel was. Puur ZIJN. AANWEZIGHEID. Gewoon WAUW.

Ik vond de dag echt geweldig. Lonneke heeft veel tijd, liefde en aandacht besteed aan het hele proces en ik voelde me heel erg gedragen tijdens de reis, waardoor ik me helemaal kon overgeven. Vooraf konden we mijn intenties en eerdere ervaringen bespreken. Boven alles voel ik dankbaarheid dat ik dit heb mogen meemaken en ik hoop dat we elkaar in de toekomst nog een keer gaan zien, sta ik zeer voor open. Ik zou een truffelreis met Lonneke echt iedereen aanraden.

Karin


 

Magie

Voor mij was het de tweede keer dat ik op reis mocht gaan met magische truffels onder begeleiding van Lonneke. Alles aan de hele reis en begeleiding was voor mij magisch. De setting is prachtig en de ontvangst is erg hartelijk. De eerste keer werd ik helemaal opgenomen door de prachtige muziek, die als een urenlang orgasme voor mijn oren was. Ondertussen werd ik meegenomen op reis waarin ik een aantal stukken mocht aankijken en liefdevol mocht loslaten. Het is moeilijk om met woorden te omschrijven. Lonneke zat de hele tijd bij me ter ondersteuning.

De tweede keer zag ik vooral prachtige beelden en voelde ik de kundalini, levenskracht en liefde me helemaal vullen. De visuele beelden en gevoelens waren echt heel mooi (zoals op de afbeeldingen). Ik mocht deze reis maken met mijn beste vriendin, wat ook een hele fijne ervaring was. Ik had een duidelijke intentie en kon deze ook helemaal beleven. 

Dit is een echte mooie therapeutische manier van kennis maken met psychedelica op een veilige manier en in een fijne setting, met prachtige muziek. Voordien en achteraf is er ook begeleiding en opvolging, die erg helpend en aangenaam is. 

Ik kom nog eens terug. 

J.

Connectie, veiligheid, vertrouwen

Het was mijn eerste trip (dus erg spannend) maar ik had me niet meer op mijn gemak kunnen voelen dan bij deze lieve en zorgzame dames. Qua connectie, veiligheid en vertrouwen. Ze doen er alles aan om het voor jou zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast een supermooie begeleiding qua muziek!!

E.

Speciaal

Ik moet zeggen dat ik er wel een erg relaxed gevoel aan heb overgehouden, dat nog steeds heerlijk aanhoudt :) wat positiever dan ervoor lijkt het.

Het was speciaal. Ik had er geen ervaring mee en ben positief verrast. De begeleiding was top! Lonneke en Jolien; super bedankt :) Inleidende en afsluitende meditaties en lekker wat eten nadien maakten de reis compleet. 

Richard

Warm en veilig

Het was een warme, veilige setting waar voor mij de volledige vrijheid werd ervaren om er vol in te gaan. Ook tijdens de reis was de begeleiding aanwezig, maar liet me wel gewoon mijn reis maken. De meditaties ervoor en erna waren erg fijn. Twee liefdevolle mensen die het vanuit hun hart en passie hebben gedaan. Ook erna was fijn, het eten was lekker en de ruime tijd die werd genomen om te landen was fijn. Goede inzichten gekregen, waar ik me zonder reis niet bewust van zou zijn geworden. Kan het zeker aanraden!

N.

Vertrouwen

 

In het eerste deel heb ik vooral heel veel mooie kamers in koloniale stijl met heel mooie kleuren gezien. Daarna was ik terug kind en beleefde ik terug leuke dingen uit mijn kindertijd. Voor deze herinneringen, die ik kwijt was, ben ik heel dankbaar. Mijn intentie kwam duidelijk aan bod. In de weken die nu voorbij zijn, merk ik dat ik steviger in mijn schoenen sta, dat ik veel meer vertrouwen heb in mezelf. 

L.