Contra-Indicaties

Wanneer kun je niet deelnemen aan een truffelceremonie?

Fysieke aandoeningen die een risico kunnen vormen

  • hartklachten
  • hoge bloeddruk
  • nieraandoeningen
  • een te snel werkende schildklier 
  • epilepsie

Geestelijke aandoeningen die een risico kunnen vormen

Bij bepaalde geestelijke aandoeningen zoals schizofrenie (of aanleg hiervoor), psychose-gevoeligheid, een bipolaire stoornis en symptomen van borderline wordt het gebruik van truffels afgeraden.

Zwangerschap en borstvoeding

Bij zwangerschap en het geven van borstvoeding kun je ook niet deelnemen aan een truffelceremonie.

Truffels, medicijnen en drugs

Anti-depressiva, medicatie met SSRI en MAOI, tramadol, Lithium. Benzodiazepines (benzo’s) of pammetjes zoals Diazepam. Ibuprofen, naproxen, diclofenac of anti-histamine. Deze middelen, ook alcohol en andere drugs gaan niet samen met truffels. Ook CBD-olie of microdoseringen van (plant)medicijnen kun je beter niet combineren met truffels.

Leeftijd

Je kunt deelnemen aan een ceremonie vanaf 21 jaar.

Vragenlijst en voorwaarden

Het belangrijk dat je geestelijk en lichamelijk gezond bent (geen ernstige aandoeningen hebt) als je deel wilt nemen aan een ceremonie bij Truffelceremonies Boxtel. Als een truffelreis (nu) niet de weg voor je is, kun je misschien eens kijken of een zijnsoriëntatie-sessie je aanspreekt. Op de pagina aanbod lees je daar meer over. En wie weet komt er later in je leven een moment dat je wel kunt deelnemen aan een ceremonie.


De voorwaarden kun je hieronder downloaden. En bij inschrijving krijg je van mij een uitgebreide medische vragenlijst met vragen over je gezondheid en je medicijngebruik.


Download hier de algemene voorwaarden