Mini - Retraite

'Een reis naar je diepste zelf.'

Boxtel - 20/21 juli 2024

Deze mini-retraite is op dit moment misschien wel het mooiste wat we je aan kunnen bieden!

We hebben een huisje gevonden met daarbij een prachtige zaal. We zijn hier omgeven door de natuur, die in juli volop in bloei staat. Zo fijn om hier de verbinding te mogen gaan voelen met onszelf, de ander, de natuur. Psychedelica, mensen en de natuur gaan hand in hand, in hand ;). Hoe kan het ook anders? We zijn allemaal natuur. We zijn allemaal één.

Hoe mooi is het om een psychedelische reis te maken met de liefdevolle frequenties van de bomen, de bloemen en de planten om ons heen. Met drie ervaren begeleiders in de buurt, om je te ondersteunen waar nodig.

Er is geen ik, er is geen jij.

Er is geen goed, er is geen fout.

Er is alleen maar.. overgave. 


(Woorden van spirit uit een reis.)

Programma:


Reinigingsrituelen
Lichaamswerk, verbinding
Ademwerk
Meditatie
Sound Bath (live muziek)
Magische Truffelreis (volle dosering, geen micro)
Vuurritueel

Begeleid door:


Jolien Remans (energetisch holistisch therapeut)
Johnny Brouns (sound en frequenties healer)
Lonneke van der Meijden (psychedelisch gids, ceremoniebegeleider)


Prijs: 275,- 


Inclusief overnachting en heerlijke gezonde vegan maaltijden. Ook het kennismakingsgesprek en het integratiegesprek (telefonisch) zijn inbegrepen.

We werken met hogere doseringen, voor een intense diepe reis: Diepe heling. Check wel eerst de contra-indicaties voor deelname.


Reserveer een plekje in deze retraite.

Truffelceremonie

Dagprogramma

In een truffelceremonie neem je psilocybine-truffels. Dit brengt je in een andere bewustzijnsstaat, je gaat 'op reis'. Je ziet je leven vanuit een ander perspectief. De reis duurt ongeveer 5 uur. Maar jij zal de tijd anders beleven. Je weet wel gewoon waar je bent, dat ik (of wij) bij je bent (zijn) en dat je veilig bent.


Na een kopje thee, een aantal rituelen en het consumeren van de truffels, mag je gaan liggen en starten we met een openingsmeditatie. Je wordt zo op een zachte manier jouw reis in geholpen. Tijdens je reis lig je op een comfortabel bedje onder een deken wordt er muziek gedraaid, die jouw ervaring verdiept en ondersteunt. Er is een warme kruik en een slaapmasker aanwezig. Na de reis is er een landingsmeditatie en kun je rustig bijkomen met een lekkere gezonde vegan maaltijd. 

Begeleiding

Als je een reis boekt, begeleid ik je voor, tijdens en na je reis. Tijdens de reis ben ik op de achtergrond aanwezig als space holder, zodat jij in alle veiligheid en met vertrouwen je reis kan maken. 

Door het innerlijk werk van onder andere zijnsoriëntatie en plantmedicijnreizen, heb ik mezelf op een dieper level leren kennen. Ik weet hoe een innerlijk systeem werkt. We zijn allemaal niet zo heel verschillend ;). Ik ken de fases, hoogtes en dieptes in een psychedelische reis en weet hoe ik je kan ondersteunen waar nodig.

Individuele of Groepsceremonie

In een individuele sessie is er totale rust en zijn er geen afleidingen. De muziek wordt afgestemd op de fases van je reis waarin jij je op dat moment bevind. 

Ook een groepsceremonie kan heel mooi zijn. Je kan verbinding voelen met de andere reizigers. De energie in het veld kan wat los maken in jou, waardoor je reis verdiept. Ook de gedachte dat je niet alleen op reis bent kan fijn zijn.

Er is voor beide opties wat te zeggen ;). 


Prijs groepsceremonie (max. 4 pers.) 175,-
Prijs individuele reis: 225,-

Zijnsoriëntatie

Bewustwording


In zijnsoriëntatie leer je dat er een 'zelf' is dat zichzelf kan bevragen. Zo van: 'Hoe gaat het eigenlijk écht met je?' . Je leert werken met zinnen als: 'Er is een gevoel van...'. Je leert op de plek van de observator te zitten en te kijken naar jouw gedachtes en emoties. Dit is bewustwording.

Authenticiteit


Aan de andere kant leer je juist ook naar moeilijkheden toe te gaan. Ze helemaal te voelen. We leren als kind strategiën aan om te overleven. Om bepaalde emoties niet te voelen. Met zijnsoriëntatie kunnen oude strategiën gaan oplossen. Een meer authentiek zelf kan zich gaan ontwikkelen.
 

Holding


Via zijnsoriëntatie kun je als het ware je eigen begeleider worden, de liefdevolle begripvolle 'ouder', die je misschien wel nooit hebt gehad. Je leert omgaan met lastige situaties, gedachtes en emoties. Je creëert holding in jezelf. Je leert jezelf dragen. 

Zelfliefde


Iedereen die hier komt reizen of een sessie komt doen, heeft een bepaalde intentie. Toch komt deze in basis vaak op hetzelfde neer. We willen van onszelf houden. We we willen onszelf accepteren. We willen weten wie we werkelijk zijn. We willen doen wat we écht willen in het leven. We willen weten wat onze missie is. Daarvoor is het nodig om te gaan voelen wat we écht voelen. Waarbij voel ik vreugde? Wat voelt écht goed voor mij? Waarnaar verlang ik ten diepste? Kiezen voor jezelf en het het doorbreken van patronen begint met het (h)erkennen van alle delen in jezelf. 


Wat kun je van een sessie verwachten?


Meditatie, visualisatie, lichaamswerk, opstellingen met jouw innerlijke delen. Als kind zijn we vaak strategisch weggetrokken uit ons lichaam. Gevlucht in onze gedachtenwereld. Zodat we in ons dagelijks leven niet helemaal aanwezig kunnen zijn als een voelend wezen. In een sessie gaan we vertragen. We starten een open onderzoek naar jouw innerlijke gemoedstoestand. Welke gedachtes zijn er, wat voel je daarbij in je lichaam? Wat merk je als je daar met je aandacht bij blijft? In een sessie komen vaak emoties los. Doordat deze naar de oppervlakte mogen komen in een veilige setting, kunnen ze gezien en gevoeld worden. Waardoor spanningen kunnen oplossen.

 

Spanningen ontstaan wanneer verschillende innerlijke (kind)delen met elkaar in conflict zijn. Bijvoorbeeld: angst mag niet bestaan in je. Deze wordt onderdrukt of zelfs niet eens gevoeld. Dit onderdrukken van- of het niet kunnen voelen van een emotie is onderdeel van een overlevingsmechanisme. Zo'n mechanisme ontstaat in je jeugd en blijft bestaan in je volwassen leven. Dit soort mechanismes hebben we allemaal en belemmeren ons vaak om voluit in het leven te staan en te kiezen voor dat wat we écht willen. Hetgeen dat onbewust onderdrukt wordt, bepaalt vaak, hoe tegenstrijdig dat ook lijkt, de richting van ons leven.


Voorbereiding op je reis


Een sessie kan een mooie voorbereiding zijn op je psychedelische reis. Het is behulpzaam als je voor je reis al eens hebt gemediteerd en hebt ervaren dat je niet je gedachtes en emoties bént. Dat je ook de observator kan zijn. Door het innerlijk werk vooraf, kan de overgave in je psychedelische reis gemakkelijker verlopen. Ook kan het je na je reis helpen met het begrijpen en integreren van de reis in je leven. En doordat je hebt geleerd jezelf holding te geven, kun je er ook echt voor jezelf zijn na je reis.


Een sessie van 1,5 uur: 75,-


Boek een sessie of een gratis kennismakingsgesprek (telefoon).

Persoonlijk Traject

Maak jezelf belangrijk

Om je leven te laten stromen is het belangrijk om jouw welzijn op nummer 1 te zetten. Je bewust te worden van hoe je voor jezelf zorgt. Welke patronen doorloop je steeds weer? Waar wil je van bevrijd worden?

Een persoonlijk traject is een bewustwordingsproces, een transformatieproces. Je leert jezelf op een dieper level kennen in plantmedicijnreizen. Aangevuld met zijnsoriëntatiesessies en oefeningen voor thuis. Je leert jezelf te begeleiden op een liefdevolle manier.

De dosering in de 3 truffelceremonies bouwen we langzaam op. Een hogere dosering is niet gevaarlijk. Een hogere dosering betekent een diepere heling. Maar we bouwen dit rustig op, zodat je op het moment van reis 3 klaar bent voor die diepe heling.

Voor dit traject nemen we tussen de  3 maanden en 1 jaar de tijd.


Pakket Persoonlijk Traject

kennismakingsgesprek
3 ceremonies met truffels

3 integratiegesprekken (telefonisch) 

2 zijnsoriëntatiesessies
2 ingesproken meditaties
thuisopdrachten
contact tussendoor mogelijk
follow up gesprek (telefonisch)

Prijs: 800,-


Inner Journey

( cacao, truffel, sacred dance en soundhealing )


Een mooie verbindende ceremoniemiddag voor maximaal 8 deelnemers in Maaseik met mijn Vlaamse vrienden Johnny en Evi. Om de drie maanden organiseren wij dit evenement.

Johnny is percussionist en sound healer ( derodenijlvaraan.be ). Evi is lichaamswerker en facilitator dance & movement ( inn-touch.be ). In de ceremonie krijg je een warme cacaodrank en een chocolade-truffelbonbon. In deze bonbon zit een microdosis truffel, ongeveer 1/15 deel van een normale dosis. De truffel kan je zintuigen verscherpen, of je wordt er juist kalm van. Het werkt bij iedereen anders. Laat je verrassen! Rauwe cacao in ceremoniële dosis, staat bekend als hartopener.

Ik neem je mee in een meditatie en een visualisatie, waarna je mag genieten van de helende klanken van Johnny. Daarna neemt Evi je mee op een (geblinddoekte) dansreis.

Bij bepaalde fysieke of geestelijke problemen wordt het gebruik van truffel en/of cacao afgeraden. Zie daarvoor de pagina Contra-Indicaties. Echter, de truffel en cacao zijn in deze ceremonie beide optioneel. Je mag ook zonder deelnemen.

Datum:  15 september 2024  - VOLZET -
Datum: 24 november 2024

Tijd: 12:30-17:30 uur

Prijs: 75,-


Boek een plek in de ceremonie van 24 november 2024.